Tóth Mária

Tóth Mária

  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

FONTOS, hogy milyen lesz az új otthona? FONTOS, hogy mi lesz a meglévő otthona eladásával?

NEKEM IS!!!

Hát bízza ezt szakemberre! Mondjuk rám! Elég nagy értékről vagy pénzről van szó, hogy "saját hibájából tanuljon"!

Magyar és nemzetközi vásárlók részére Győr, és környékbeli ingatlanok értékesítésével foglalkozom. Ingatlan-értékbecslő tapasztalataim alapján felmérem és tájékoztatom az eladót ingatlana reális piaci értékéről. Érdeklődő ügyfeleknek igényfelmérés után igyekszem megtalálni az álmaik otthonát. A Városi Ingatlaniroda a következőkkel foglalkozik: lakossági ingatlanok ( panel és tégla lakások, családi házak, építési telkek, zártkertek, nyaralók), kereskedelmi ingatlanok, üzlethelyiségek, és ipari ingatlanok ( csarnokok, raktárak, ipari területek) értékesítésével, bérbeadásával. Keressenek minket.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Csornán, szép lakás, jó helyen, jó áron

Csorna
Eladó tégla lakás, 73 m2
34 900 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Azonnal költözhető családi ház Farádon eladó

Farád
Eladó családi ház, 75 m2
26 500 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Eladó ház Máriakálnokon

Máriakálnok
Eladó családi ház, 70 m2
22 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Azonnal költözhető családi ház eladó Bágyogszováto...

Bágyogszovát
Eladó családi ház, 112 m2
20 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Abdán Ikerház eladó

Abda
Eladó ikerház, 138 m2
57 400 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Lovas tanya Komárom-Esztergom megyében

Tatabánya
Eladó vendéglátó, 150 m2
140 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Lovas tanya Komárom-Esztergom megyében

Tatabánya
Eladó birtok, 150 m2
140 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Győrben kétgenerációs ház, szép belső kerttel elad...

Győr Nádorváros
Eladó családi ház, 184 m2
79 900 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Méretes telek Ásványrárón

Ásványráró
Eladó telek
15 900 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Tanya eladó Lébényben

Lébény
Eladó birtok, 74 m2
53 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Ipari létesítmény eladó

Ács
Eladó ipari, 4400 m2
470 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Mosonmagyaróvári sorházi lakás eladó

Mosonmagyaróvár, Szent István Király út
Eladó tégla lakás, 58 m2
16 500 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Eladó családi ház üzlettel Kónyban

Kóny
Eladó családi ház, 208 m2
37 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Kónyban újszerű 103 nm-es hőszivattyús fűtésű ház...

Kóny
Eladó családi ház, 103 m2
45 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Csornai családi ház nagy telekkel eladó

Csorna
Eladó családi ház, 80 m2
34 900 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Mosonmagyaróváron üzlethelyiség kiadó!

Mosonmagyaróvár
Kiadó üzlethelyiség, 37 m2
135 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Mosoni 2 szobás lakás eladó

Mosonmagyaróvár
Eladó tégla lakás, 63 m2
21 900 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Eladó családi ház Páliban

Páli
Eladó családi ház, 270 m2
39 000 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Eladó családi ház Páliban

Páli
Eladó családi ház, 54 m2
7 250 000 Ft
Tóth Mária

Tóth Mária

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagyon kedves, megbízható, segítőkész, precíz embernek ismertük meg. Ügyfélbarát hozzáállása és szakmai tudása vitathatatlan. Bármikor, nyugodtan fordulhattunk hozzá, bármilyen kérdésünk merült fel. Mindig és minden esetben számíthattunk rá. Köszönjük Máriának és az irodának a pozitív, rugalmas hozzáállást! Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek!

Alpár és Tímea

Nagyon kellemesen csalódtam, eddigi életemben ilyen kedves, segítőkész, türelmes ingatlanossal még nem találkoztam. Megváltoztatta a nézőpontomat a szakmáról. Sokat köszönhetünk Neki!

Hubényi Hanna

A hölgy keresett meg ajánlatával.Mivel korrektnek találtam az ajánlatot , szerződést kötöttünk.Valószínű , ha nem segít , még mindig nem tudtuk volna eladni az ingatlant.Ezúton is köszönöm a munkáját! Holyevác László

Holyevác László

Egy ismerősöm ajánlotta Tóth Máriát. Marcsi személyében egy szerény, segítőkész és végtelenül kedves embert ismertem meg. Segített az ingatlanom eladásában úgy, hogy nem hagyott magamra, amikor már volt vevő az ingatlanra, hanem végig "fogta a kezemet". Csak ajánlani tudom! Köszönöm ezúton is mégegyszer! Ancsa

Wolf Anikó

Ház vásárlás előtt álltunk. Nagyon sok házat néztünk meg, amikor összesodort a sors Tóth Máriával, elmondtuk neki milyen igényeink vannak, és nagyon gyorsan talált is egy számunkra tökéletes házat. Teljes mértékben elégedett vagyok Tóth Mária munkájával. Kedves, segítőkész volt az egész ház vásárlásunk folyamán. Végig kísért minket az egész folyamatban. Ha valaki kérdezi szívesen fogom őt ajánlani.

Zelenczné Török Barbara

A Kóny községben lévő családi házamat - egészségügyi okokból - több ingatlanközvetítőnek ajánlottam fel. Sajnos nem mentek semmire. Egyszer csak megjelent Tóth Mária és férje a WING ingatlanközvetítő képviselői. Felmérték és alaposan megnézték az ingatlant és ígéretet tettek arra, hogy rövid időn belül - az általam meghatározott összegért - eladják. Két kísérletük kudarcba fulladt, de a harmadik sikerrel járt úgy, hogy nem elég, hogy eladták, hanem a fizetést is gyorsan megoldották. De ez még nem elég ! Sopronban kerestünk lakást, amit egy hét múlva bemutattak, / hoztak-vittek bennünket - és olyan lakást sikerült vásárolnunk rá egy hét alatt, hogy már a végleges adás-vételi szerződést is elintézték. Ezt nevezem én az igazi munkának! Higgyék el, hogy valamit értek a kereskedelemhez, hiszen 52 évig dolgoztam a szakmában és 29 évig voltam első számú vezetője a cégnek. Hálásan köszönöm a szíves és eredményes együtt működést.

Perlaki József

Máriát csak ajánlani tudom mindenkinek, kedves segítőkész ember. Sikerült általa eladnunk a házunkat. Nagyon köszönünk neki minden segítséget.

Boglárka

December óta kerestük feleségemmel gyermekeimmel az új otthonunkat kudarcokkal ,ekkor találkoztunk Tóth Máriával aki szinte a nap bármelyik szakában elérhető és segítő kész ölt.Egybol találtunk is egy helyileg és kialakításában alkalmas házat bár sajnos mások elvitték előlünk de Marika szívén viselte a helyzetet és addig nem nyugodott míg megnem találja nekünk az ideális házat .Mára már sikerült megtalálnia álmaink házát és ezt neki köszönhetjük. Nagyon segítő kész volt mindig elérhető mindenben a segítségünkre sietett minden kérdésünkre válaszokat kaptunk és érthetően el is tudta magyarázni egy laikusnak . Teljes mértékben csak ajánlani tudom gyors precíz kedves és szakmailag maximális an helyt áll :)

Békés Richárd

Régóta el akartam adni ingatlanomat, de bevallom előítéletem volt az ingatlanosokkal szemben. Aztán ajánlottak egy házat, amit Mária mutatott meg. Közvetlen volt, empatikus, barátságos, ....... És megkértem, segítsen eladni az enyémet. Később csodálkoztam is magamon, hogy ezt megtettem, de nem bántam meg.. Visszatekintve macerás eladás volt részemről, mert nem volt rendben a tulajdoni lapom. Régi bejegyzéseket kellett törölni róla, bankba futkostunk, földhivatalba, nem is egyszer. Marika vezetett, tanácsolt, szervezett, fuvarozott engem. Egyedül nem is tudtam volna megcsinálni. Igazi Embert ismertem meg benne. Megváltozott az elfogult véleményem. Azt hiszem ha lesz még dolgom ingatlanossal, - az ország túlsó végébe költöztem, tehát Őt nem tudom megkérni - keményen kell dolgoznia, hogy Marika szintjét elérje. Úgy tudom a vevőnek is nagyon sokat segített. Sok sikert Marika további munkájához! Szeretettel ajánlom mindenkinek.

Botos Zoltán

Máriában egy nagyon kedves, megbízható, precíz, nagyon segítökész, munkáját maximálisan ellátó személyt ismertünk meg! Bármikor és bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Rendkívül hasznos tanácsokkal látott el minket. Nagyon hálásak vagyunk neki mindezért és bátran ajánljuk mindenkinek aki ingatlant szeretne vásárolni.

Juhász Réka

Mária segitőkész volt amint kapcsolatba léptem vele.Rendben lezajlott a régi tulajdonossal az adásvétel.Gyors volt az ügyvéd felé az intézkedése,ami hamar le is zajlott. A lakás kulcs átadása kicsit később lett az utolsó kifizetés után,de ez nem okozott problémát mert megértettem a lakáseladó gondját.Tudom másoknak ajánlani.Idejét nem kimélve akár szombaton is elutazott ide, hogy intézze az ügyet.

Hauser Jenő

Már hosszú ideje vártunk a vevőre, de hiába. Annak ellenére, hogy több ingatlanosnak is kiadtuk a házunkat. Nyugodtan mondhatom, hogy Marikát a jó Isten sodorta hozzánk. A szerződés megkötése után hamarosan hozta az egy családot, akik örömmel, elégedetten vették meg házunkat! Egy nyugodt, kedves, önzetlen, őszinte, nagy empátiával rendelkező ingatlanost ismertünk meg Marikában! Mindenkinek szívből ajánlom Őt, személyisége és felkészültsége miatt!

István

Marikát egy ismerős ajánlotta, akinek már sikeresen lebonyolított egy ingatlan eladást. Nagyon sok jót mondott róla, ezért mi is felkerestük. Készségesen reagált a hívásra, a személyes találkozáskor közvetlen viselkedésével meggyőzött minket hozzáértéséről, így megbíztuk ingatlanunk eladásával. Nem csalódtunk, alig több, mint egy hónap alatt megtalálta nekünk a tökéletes vevőt. Korrekt, gyors, pontos , segítőkész, felkészült, ezekkel a jelzőkkel tudom minősíteni a munkáját. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Horváth István János

Mária nagyon kedves és segítôkész volt. Sikerült nekünk a megfelelô ingatlant rövid idôn belül megtalálnia. Az eladòval rajta keresztül hatékony és gyors volt a kommunikáciò. Hitellel kapcsolatos kérdéseinkre kompetens kollégájátval tudtuk felvenni a kapcsolatot. Hálás vagyok segítségéért! Szívbôl tudom ajánlani.

Andrea

Mária először nem tett rám extra benyomást,aztán ahogy megismertem szorgalmát,hitét,kitartását ,hűségét ,ráadásul eladta a házam... hát mára megváltozott a véleményem. Szívből tudom ajánlani.

Sziládi Zsuzsanna

Ajánlólevél A győri lakásomat 2019. 08. hónapban kezdtem értékesíteni. Az ingatlan szép állapotban volt, felújított, de a város nem túl közkedvelt részén feküdt. Több ingatlanközvetítőnek adtam lehetőséget a lakás eladására. Az ingatlanközvetítők közül végül a Városi Ingatlanirodától Tóth Máriának sikerült értékesíteni a lakást 2020.11.hónapban. Ő volt, aki a legtöbbet foglalkozott az eladással, állandó kapcsolatot ápolt velem, mint a megbízóval és nem adta fel az ügyet. Akár az esti órákban, s hétvégén is alkalmazkodott a vevői igényekhez és megmutatta a rá bízott ingatlant. Az eladás során a Vevővel közben adódtak némi nézeteltéréses problémák, de Mária türelmes volt és higgadt, és a kiváló problémamegoldóképességének köszönhetően megoldotta a két fél közti vitás helyzetet. Ezúton köszönöm meg neki a kitartó munkáját, a biztatást. Bátram merem ajánlani mindenkinek, aki eladni, vagy keresni szeretne ingatlant. Tóth Mária volt az a személy, akire bátran rá merném bízni e feladatot. Sokat dolgozik a feladaton, nem adja fel, s mindenben nagyon segítőkész, megbízható személy. Győr, 2020.06.19. Adorján Laura

Adorján Laura

Szeretnék köszönetet mondani Tóth Mária ingatlan értékesítőnek a segítségért! Nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Hosszú évek tapasztalata áll mögötte, amit mi megtapasztalhattuk. Köszönjük, hogy örökségünk rendes vevőre talált! További sok sikert kívánok neki!

Stancsicsné Szabó Éva

Tóth Mária ingatlanos kollégájukról, csak felső fokon tudok nyilatkozni.Készséges kedves betartja a szavát.Ingatlanunk eladása neki köszönhető.Jó szándéka,egy pillanatig sem volt kétséges. További jó munkát önöknek.

Szabó Zoltán

Régóta kerestünk ingatlant feleségemmel, több ingatlan irodát is fel kerestünk, de számunkra Tóth Mária volt a legszimpatikusabb, abból a szempontból is, hogy bár el kelt a ház amifelől érdeklődtünk, de felajánlotta segítségét és több ingatlant is ajánlott számunkra, ami által meg is vásárolhattuk a számunkra megfelelő ingatlant 1 hónapon belül. Részemről teljesen elégedett vagyok az ingatlanértékesitő irodával, de főképp Mária munkájával.

Kurcsics László

Sziasztok nekem a Toth Maria segített házat keresni és hála neki igen megtaláltam a szamomra megfelelő házat úgy árban mint település az ingatlan rendben volt a az ár is viszonylag jó volt és a maría az szívvel lélekkel végzi a munkáját és nagyon segítőkész meg olyan dolgokban is amihez neki eredetileg semmi köze nincs mint ingatlanos nekem sok mindenben segített es ezért halas is vagyok neki kedves aranyos nő én csak ajánlani tudom mindenkinek meg lenne mit le írnom róla de inkább csak annyit mondok alkalmazzatok ismerjetek meg és ti is egy nagyon jó embert fogtok meg ismerni benne akku szívvel lélekkel segít bármi gondod van nyugodtan lehet hozza fordulni bízzatok meg benne én azt tettem és nem bántam meg 1 másodpercig sem egy csodás embert ismertem meg benne köszi aki ezt el olvasta es meg 1x Maria nagyon szépen köszönöm a segítségeket amiket tőled kaptam; Sz József

Szabó Jozsef

Nagyon korrekt és precíz céget ismerhettem meg, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Bármikor bármivel kereshettük Máriát, becsülettel végig kísérte a ház eladását, nem csak addig míg az ő részük rendezésre került. Köszönöm szépen!

Karácsony József